Varfr ska du boka hyrbilen hos oss?

På Biluthyrning Flygplats söker du lätt reda på den billigaste hyrbilen i samarbete med CarTrawler som erbjuder en prisjämförelsetjänst av de stora biluthyrarna. När du genomfört din bokning får du all viktig information du behöver via e-mail.

Det är viktigt att du skriver ut den ”voucher” (kvittot) du får via e-mail och tar med dig för att visa upp på hyrstället.

Försäkringar
Kollisionsförsäkring, tredjepartsförsäkring, stöldförsäkring med mera ingår alltid i hyrpriset. Kontrollera alltid hyresvillkoren vad som ingår när du genomför bokningen.

Självriskeliminering
De flesta biluthyrare har någon form av självrisk om du skulle skada hyrbilen. Det finns ofta möjlighet att teckna en tillvalsförsäkring som täcker alla eventuella självriskkostnader.

Fler förare
Ska det vara flera förare på bilen är det viktigt att man anger detta vid bokningstillfället, ibland medför detta en extra avgift.

Specialutrustning
Ofta kan du göra flera tillval i bilens utrustning mot ett kostnadstillägg, detta kan t.ex. vara sittkudde, barnstol och Navigationssystem (GPS). Detta gör du i samband med bokningsförfarandet.

Uppgifter om flyg/flight
När du bokar hyrbiln på en flygplats vill biluthyrarna ofta ha information om flygbolag och flightnummer. Denna information är viktig om din flight blir försenad eller inställd.

Betalning
Betalning sker med betalkort; VISA eller MasterCard och avgiften kommer att dras med namnet CarTrawler.

Bränsle
De flesta biluthyrare genom CarTrawler har så kallade ”Fria Mil”, det innebär att det inte kostar någon extra avgift per kilometer eller mil förutom bränslet som går åt. Oftast får du bilen fulltankad och du ska lämna den fulltankad.